Új diák regisztráció 2018-01-22T11:17:03+00:00

Kurzus regisztráció

Kurzus regisztráció új diákok számára

A szöveg alatti gombot megnyomva tudnak új diákot regisztrálni 2018. februári féléves tanfolyamainkra. A szülő és diák adatainak megadása mellett kérjük, válasszák ki a kívánt tanfolyam típust, illetve jelöljenek meg két megfelelő kezdő időpontot. Amennyiben nem alap kurzusra szeretnék a diákot beiratni az előképzettsége miatt, akkor a “Más tanfolyamra szeretne járni” opciót klikkeljék be, és a megjegyzésben tájékoztassanak bennünket a kívánt közép, haladó vagy mester kurzus választásáról.

Nem tudunk minden tanfolyamot minden időpontban elindítani, így a csoportok kialakítása során megbízott iskolavezetőink keresni fogják Önöket, hogy optimális időpontot találhassunk gyermeküknek.

Ha a regisztráció során bármilyen nehézségük támad, pl. testvér regisztrációját nem engedi az űrlap azonos email cím miatt, kérjük, keressék megbízott iskolavezetőinket a delpest@smartstudios.hu email címen. Ha a gombot nem látja az internetes böngészőjük, a regisztrációs link itt is elérhető: >>> KLIKK IDE <<<

A beiratkozás sikerességéről, a februári kurzus díjról köremailben fogjuk tájékoztatni majd Önöket, és emailben küldött díjbekérő alapján kérjük az átutalásukat. A márciusi – júniusi tanfolyam részletek kifizetését már csak a hónap elejei emailünkből letölthető számla alapján fogjuk kérni.

Az egyes kurzusokról bővebben itt tájékozódhat: Digitális Alapok (elsősöknek, másodikosoknak), Scratch Kid Alap (programozás alsósoknak), Robot Programozás Alap, Scratch Smart Alap (programozás felsősöknek), YouTuber Alap (Videóvágás, filmkészítés felsősöknek).

Új diák kurzus regisztráció – 2018. februári félév
SmartStudios Nyíltnap kép 8 - LEGO WeDo robot és kezelőfelület
SmartStudios Nyíltnap kép 9 - Makeblock mbot nyomkövető robot
SmartStudios Nyíltnap kép 10 - LEGO Mindstorms robot elefánt
SmartStudios - Youtuber órák - Fotóból összefűzött videó készül (Stop Motion Animation)
SmartStudios - Youtuber órák - Forgatási szünet a közép csoportnál
SmartStudios - Scratch órák - Figura mozgatás 4 irányba