Partner Iskolák 2018-09-05T11:35:05+00:00

Partner iskolák

Robot, programozó, multimédiás szakkörök

Szakkörök partner iskolákban (6-17 éveseknek)

Általános iskolákban, gimnáziumokban, szakközépiskolákban robot, programozó és multimédiás szakköröket tartunk a magyar közoktatási tanévben szeptember végi vagy októberi kezdéssel júniusig. Szakkörönként általában heti  1 x 1 óra (60 perc) időtartamban folyik a képzés a délutáni órákban, gyakran 14:00 vagy 15:00 órai kezdettel.

Az intézmények informatikai termeiben lévő számítógépeket használjuk, de saját laptopokat is igénybe veszünk, illetve a konkrét szakkörhöz és az adott órához szükséges robotokat, kamerákat, videófelszereléseket is a helyszínre szállítjuk.

Oktatóink gyermekközpontú tanárképző, informatikai vagy műszaki egyetemista hallgatók.

Szakkör tananyagunk kisebb módosításokkal megfelel az oktatási központunkban tanított kurzusok nagysikerű tananyagának, általában 3 x 1 óra szakkör = 2 x 1.5 óra kurzus anyag, de ez egy adott csoport szintjétől és az  órához kapcsolódó tananyagtól, projektektől függ.

Játékos, vidám hangulatú, de komoly tudást átadó szakköreink több tanévet átívelnek. Egymásra épülő féléves, éves modulok vezetik be a diákokat egyre mélyebben a programozás, robotirányítás, filmkészítés és egyéb digitális írástudást segítő területek világába.

Partner iskolák jelentkezését várjuk

Tisztelt Fenntartók, Intézményvezetők, Szaktanárok, Szülők!

Ha az Önök oktatási intézménye SmartStudios szakköröket szeretne indítani, kérjük lépjenek kapcsolatba Bendó Györggyel a partnersuli@smartstudios.hu emailcímen [KLIKK IDE] vagy a 06-30-190-2247 telefonszámon.

Partneriskoláink:

2018/19-es tanév programon jelenleg dolgozunk az Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskolával, 1134 Budapest, Dózsa György út 136., telefon: 06-1-340-9345, email: titkarsag@enektesiiskola13.hu, 2017/2018 TAVALYI SZAKKÖR INFORMÁCIÓ DIÁKOKNAK ÉS SZÜLEIKNEK: [KLIKK IDE], jelentkezés: partnersuli@smartstudios.hu emailcímen, [KLIKK IDE], kérjük, a gyermek neve mellett írják az “enektesiiskola13” szót a tárgyba!

További partneriskolák felvitele folyamatban, kérjük türelmüket!