Délpest – Átszervezés 2018-09-05T11:07:25+00:00

Délpest – Átszervezés

Tisztelt Szülők / Kedves Diákok!

A 2018/19-es tanévben Kispesten sajnos nem tudunk délutáni és hétvégi kurzusokat tartani a megszokott helyünkön (1191 Budapest, Üllői út 206. B. lph. II. em. 225.).

Fájó szívvel a délpesti oktatási központunk bezárása mellett döntöttünk, mert 2018 nyár alatt nem tudtuk megvalósítani a fejlesztési terveinket (géppark, studióterem, robotpályák, stb.), melyhez más típusú ingatlanra van szükségünk. A jelenlegi helyen sajnos nem tudunk emelkedő színvonalon működni.

Nagyon sajnáljuk, hogy ezzel esetleg csalódást okozunk sok diákunknak, és reméljük, hogy a következő tanévre, vagy akár korábban, új ajánlattal állhatunk elő számukra. Nagyon köszönjük eddigi kitartásukat és elkötelezettségüket az általunk képviselt tartalmas, személyreszabott és bensőséges stílusú oktatással kapcsolatban.

Más budapesti területekhez hasonlóan Kispesten is keressük azokat az általános iskolákat, gimnáziumokat, ahol kitelepüléses órákat tarthatunk. Amennyiben ilyen csoportokat összeállítunk, egyéni emailben vagy telefonon megkeressük Önöket. Ha a gyermekük tanáraival, iskola igazgatóival olyan kapcsolatban állnak, hogy ilyen szülői igényt képviselni tudnak, akkor szívesen kapcsolatba lépünk az iskola vezetőségével, fenntartóival.

Külön meg szeretném köszönni Bácsi Sándor és Simon Mónika megbízott iskolavezetőink munkáját. Sanyi és Móni időközben elvégezték egyetemi kurzusaikat, melyhez kapcsolódóan más, teljes munkaidős szakmai tapasztalatot is kell szerezniük. Hozzám hasonlóan nagyon várják viszont, hogy valamilyen formában továbbfolytathassák a SmartStudios tevékenységüket (robotverseny, bemutatók, stb.)

Weboldalunkon folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket kitelepült tanfolyamainkról, illetve iskolanyitásról.

 

Budapest, 2018-09-04

Köszönettel és üdvözlettel:

 

Bendó György
ügyvezető / oktatási igazgató
SmartStudios oktatási központ